0DEX


Definţii necesare în lupta cu ignoranţa


(în lucru)C.U.R.
= acronim. Consiliul Unificării Religiilor. Asociaţie care propune unificarea tuturor religiilor în ceva nou şi universal, sub mottoul "Numai împreuna putem fute în cur omenirea pentru totdeauna."
preot
, preoți = s.c. [ denumiţi "imami" în religia islamica sau "rabini" în religia iudaica ] angajați ai parcurilor de tristețe numite popular "biserici". Ei poarta costume inspirate din Epoca de Bronz și o mulțime de obiecte decorative strălucitoare, ambele cu scopul de a hipnotiza vizitatorii parcului. Acești angajați au o mulțime de atribuții: înfricoșarea copiilor, intimidarea adulților, îndoctrinarea constantă a vizitatorilor pentru a-i transforma în sclavii parcului, producția sentimentelor de vină și regret pentru a caștiga obediența și banii vizitatorilor, umilire în privat, citirea de basme antice cu maximă seriozitate, asigurarea funcționarii eficiente a afacerii cu parcul, producerea de iluzii și speranțe nefondate, model de moralitate atestat în mod exclusiv prin cuvinte, participarea la diverse ritualuri antice menite să solidifice îndoctrinarea atunci când vizitatorii refuză să se bucure ca un membru al familiei a suferit și a murit, ajungând astfel în megaparcul de distracții care poate fi accesat doar cu prețul vieții.
404
= cod tehnic, din limbajul cunoasterii; reprezinta o eroare comuna din domeniul teistic, care apare atunci cand un credincios incearca sa contacteze o dimensiune care nu exista in Univers. Majoritatea credinciosilor nu stiu sa interpreteze acest cod, in timp ce scepticii au descoperit, de mult, ca 404 reprezinta doar o reactie a Universului prin care se testeaza si se confirma limitele realitatii.
[ ILUSTRATIE 404 ]
Confabulatie
= simptom în unele boli mintale, care constă în prezentarea inconștientă a unor fapte imaginare; mitomanie.
mai multe informatiiPuteti adauga si voi definitii prin formularul de comentarii.

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown