2/25/2012

O femeie CRESTINA penticostala sacrifica un prunc pentru Dumnezeu


Ma gandeam aseara ca inca nu comentez de femeia care si-a transat bebelusul, desi suspectam ca e vorba de ceva comportament religios... pentru ca s-au intamplat chestii din-astea si prin alte tari, devenind un comportament arhetipic.

Pe scurt:
O femeie in varsta de 27 de ani si cu 7 copii + sarcina, de religie crestina penticostala, a ucis cel mai mic prunc, in varsta de 6 luni, in fata catorva din copiii care erau acasa. Femeia aceasta nu are istoric oficial de probleme mintale. Crima a fost descoperita de sotul ei care a si anuntat politia.

evz

Dimineata asta am auzit pe la stiri ca femeia a declarat ca ce a facut ea a fost un sacrificiu pentru Dumnezeu, la fel cum a facut, in mitologia iudaica, Abraham, parintele acestor religii monoteiste. Episodul sacrificiului facut de Abraham este unul interesant din biblie, pentru ca demonstreaza sadismul stapanului sau din ceruri, dar si caracterul inselator, de "troll", al acestei divinitati (parca imi aminteste de zeul Loki din mitologia nordica). Revenind la femeia care si-a ucis pruncul pentru a satisface o fictiune din capul ei, e de mentionant ca nu a intervenit nimeni in procedeul de ucidere, cum era in poveste. Zero interventii divine.

Aceasta persoana a declarat ca nu se simta vinovata pentru ca nu si-a ucis pruncul, ci la jertfit, dupa cum i-a cerut Dumnezeu!, oferind apoi si citate din Biblie.

Faptul ca a transat cadavrul si l-a bagat in pungi de plastic, ca un ucigas din filme, este foarte interesant. Dupa ce zice ca nu se simte vinovata, poate ca vroia si sa scape cu o crima grava.

Concluzia? Un alt act oribil din lunga si vechea traditie a religiilor abrahamice. Trebuie sa ai o minte foarte interesanta ca sa ucizi si sa tai in bucatele propriul tau copil. Oamenii care cred absurditati pot sa comita atrocitati, cum spunea Voltaire.

Penticostalismul nu este doar o "secta", ci e un cult fundamentalist crestin, diferit de ortodoxie mai mult prin faptul ca sunt minoritari si ca sunt mai obsedati de viata in conformitate cu biblia, spre deosebire de omologii lor mai ipocriti si lenesi ( lenea sa citeasca marea lor carte ). In SUA, penticostalismul este foarte popular si tot de acolo vin o multime de misionari in Romania, o tara din lumea a treia. In Transilvania si in vestul Romaniei sunt o multime de penticostali in politica, chiar cu functii inalte, in special prin PDL. Penticostalismul nu este doar o "secta".

Cu siguranta vor aparea apologisti ortodocsi prin media dorind sa distanteze cele doua entitati, sa se concentreze doar pe faptul ca e un cult, si nu ca e un cult crestin. Realitatea ramane, oricum, ca religiile crestine si abrahamice au un fundament, un sol, pe care cresc foarte bine psihopatii si sociopatii, deci acest tip de atrocitati vor continua sa se intample cat timp societatea accepta mitologia si institutia crestina, islamica, iudaica.


Mamele crestine fac lucruri traznite:

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown