9/15/2011

Urgente spirituale la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din ClujCluj-Napoca, 15 septembrie 2011

Buletin Informativ

Astăzi, 15.09.2011 s-a oficiat Sfânta Liturghie de către Preasfinţitul Vasile Someşanul, Episcop Vicar al Mitropoliei Clujului, cu ocazia hramului capelei din cadrul ISU Cluj „Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş”.

La săvârşirea slujbei a luat parte un sobor de preoţi din Arhiepiscopia Clujului, respectiv Părintele Ovidiu Gavrea de la Spitalul de Copii Cluj, Părintele Sebastian Rusu duhovnic al Seminarului Teologic Ortodox Cluj, Părintele Călin Fecior de la Biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din cartierul Zorilor, Părintele Arhidiacon Cristian Timar de la Centrul Eparhial Cluj şi Părintele Ovidiu Man slujitor la capela unităţii noastre, iar răspunsurile au fost date de Corala Psaltică Bărbătească Teophilos din Turda, condusă de Părintele Sebastian Zăhan.

La Sfânta Liturghie, au participat personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj şi membrii de familie ai acestora.
Pe această cale, conducerea unităţii noastre mulţumeşte tuturor celor implicaţi în desfăşurarea acestei manifestări de suflet.


ISUCJ

Poza de la eveniment:
Comentati

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown