8/28/2011

Mitropolitul Olteniei vs restaurante zgomotoaseÎnaltpreasfinţitul Irineu, mitropolitul Olteniei vrea să închidă toate restaurantele din zona Arhiepiescopiei Craiova. Asta pentru că nu poate să doarmă din cauza muzicii. Înalpreasfinţitul a sunat personal în mai multe rânduri la 112 ca să cheme poliţia.


Si pe mine ma deranjeaza clopotele si slujbele publice din piete. Merita sa sun la politie? Cred ca nu, pentru ca nu am privilegiul ilegitim pe care-l are BOR.


Patronii localurilor spun că sunt terorizaţi de mitropolit, care a început să le facă plângeri de la jumătatea lunii iulie. Ei spun că deşi locuieşte de trei ani în aceeaşi clădire, până acum o lună nu l-a deranjat niciodată muzica."terorizati de mitropolit"

priceless

Iar argumentul lor e foarte bun.


Iniţial a depus personal plângeri la instituţiile care măsoară nivelul decibelilor. Ulterior a ajuns chiar să sune la 112 să reclame faptul că în dormitorul său se aude muzica prea tare.


Si? De ce nu se roaga pentru liniste in loc sa piarda timpul politistilor? Si in Craiova chiar e nevoie de politie atenta la crime serioase...


Proprietarul unuia dintre localuri a fost amendat deja în nenumărate rânduri şi acum riscă să i se suspende activitatea. Asta în ciuda faptului că în urma măsurătorilor efectuate de DSP şi Garda de Mediu s-a stabilit că se încadrează în nivelul decibelilor admişi de lege.


Deci legile se suspenda cand e vorba de urechile prea sfinte ale mitropolitului? Sper ca o sa dea in judecata autoritatile daca licenta e suspendata.


sursa

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown