4/26/2011

OTV e amuzant: emisiunea "Slujba biblica, apostolica si profetica"Transcriu:

Avem deosebita placere de a va invita sa urmariti in premiera nationala, in fiecare sambata dimineata de la orele 8:00 - 8:30, la canalul de televiziune OTV emisiunea: "Slujba biblica, apostolica si profetica" prezentata de catre misionarul Ewald Frank.

Tema emisiunii are ca scop vestirea mesajului biblic al timpului de sfarsit, inaintea celei de-a doua veniri a lui ISUS HRISTOS

NU RATATI ACEASTA OCAZIE UNICA!

Va multumim in Numele Domnului ISUS HRISTOS!

Pentru informatii si brosuri gratuite va rugam sunati la tel: 0745-427306Dincolo de hilaritatea si propaganda cruda din text, trebuie adaugat ceva important:

Nu era destul fanatismul crestinilor ortodocsi, ca acum OTV importa religia fundamentalistilor crestini din SUA.

Sa fie foarte clar: profetiile sunt aiurieli halucinante. Treaba cu apocalipsa crestina e atat de veche, incat e expirat chiar in Biblie: acolo scrie ca "sfarsitul" va veni in timpul vietii apostolilor, ceea ce se traduce in maxim un secol de la executia personajului mitologic preferat al crestinilor. Au trecut 2000 de ani de atunci, nenumarate profetii esuate, nenumrate minciuni si interpretari delicate si chinuite, nenumarate noi culte care inventeaza sau adopta cat o noua "linie apocaliptica". Desi lumea poate sa fie distrusa, de razboi nuclear sau de asteroizi, asta nu are nicio legatura cu ideologia unui trib de ciobani.


Cultul Apocaliptic, in care intra si crestinismul ortodox, dar intr-o masura mai mica, este o ideologie extremista utilizata pentru a exploata la maxim, pana la "devorare" sociala, un grup de oameni slabi. Intr-un cult apocaliptic, membrii sunt impinsi sa renunte la toate relatiile sociale din afara cultului, sa renunte la toate planurile de viitor (educatie, cariera), la familie si, foarte important, la posesiuni... ca daca tot se sfarseste lumea curand (dupa cum zic "profetii" sau cei care interpreteaza profeti), la ce mai ai nevoie de casa, bunuri, bani?


Referitor la subiect, vreau sa incurajez cititorii sa incerce sa urmeasca emisiunile si sa mai caute fragmente, ca pare material educational bun...

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown