4/14/2011

Alin Tise, presedinte C.J. Cluj, trimite propaganda crestina prin posta
EDIT: din banii sai


Am primit un raspuns de la Consiliul Judetean. Nu, nu glumesc.Multumim pentru mesaj!
Va informez ca nu au fost cheltuiti bani publici pentru a produce acele felicitari, ci bani personali ai presedintelui Consiliului Judetean. Dumnealui a considerat ca este important sa trimita gandurile sale clujenilor, fara sa cheltuie din bani publici.

Va multumim pentru intelegere!

Multa sanatate si Sarbatori Fericite!


M-am asteptat si la varianta aceasta, care nu schimba cu nimic problema de propaganda folosind functia (in semnatura). Domnul Alin Tise se semneaza cu functia de presedinte C.J.CJ., nu trimite mesaje in numele personal - cum trimiti diverse alte culte mici si isterice.


Evident, pot sa speculez pe faptul ca raspunsul este mincinos sau ca banii domnului Tise oricum vin din diverse aranjamente cu firmele de partid, dar asta ar inseamna o deviere de la tema secularismului.De ieri:

Nu se putea ca domnul presedinte de la Consiliul Judetean, Alin Tise (PDL), sa nu trimita un mesaj, prin posta, pe hartie de calitate, la clujeni, pe banii clujenilor (care nici macar nu e un oras foarte ortodox).

Aceste actiuni perfide (trimite si de Craciun) sunt o caracteristica a pdl-istilor locali. Nicio alta administratie, locala sau judeteana, nu a "deprins" obiceiul de a utiliza bani din bugetul public pentru a trimite propaganda crestineasca de partid prin posta. Nici macar extremistul de Funar (PRM) nu a facut asa ceva cu toate cele 3 mandate de primar.

Am trimis si un email la Consiliul Judetean, dupa sugestia lui godless:

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown