3/16/2011

Sfanta Transparenta si Pateneriatul Stat-BisericaSfantul Baconschi: "Membrii Fundatiei noteaza insa ca "insista ca orice flux financiar dinspre domeniul public catre cel privat (si invers) sa se faca in conditii de maxima transparenta financiara"."Sfanta Transparenta
Statul e, deja, semi-opac in acest punct de vedere.


Cand pui si haina neagra a preotimii peste proces, sistemul capata o liniste de mormant, etansa si opaca, prin care se desfasoara "misticismul" delapidarii, spalarii de bani, semnarii de contracte frauduloase si botezarii de licitatii aranjate.


--- acesta e comentariul meu lasat pe hoitnews ---

Incheiere:


In urmarea acestui "parteneriat", curiosii si doritorii vor putea vizita Moastele Sfintei Trasparente, ce vor fi scoase odata pe an, dupa ce au fost aranjate bine de popi, in vitrine prin care poti vezi doar suprafata. Evident, nu vor lipsi politicienii care vor veni sa-si faca poze cu moastele, sa dovedeasca cat de mult sunt interesati de Sfanta Transparenta si ce miracole face.


Legenda: Sfanta Transparenta, o sfanta veche, pre-crestina si crestinizata, care avea puterea de a vindeca persoanele ce sufera de orbie, de surzenie si ignoranta prin subiectivitate. Este una din cele mai putin cunoscute sfinte, probabil pentru ca preotii se temeau sa se apropie de moastele producatoare de miracole.

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown