2/15/2011

Biorezonanta - cum arata un afis plin de minciuni

Testeaza-ti sanatatea in doar 20 de minute.
Prediagnosticare completa cu un aparat performant.
O consultatie - 100 lei.


Ce rost mai au aparatele de sute de mii de euro pe care incearca sa le obtina clinicile pentru a putea obtine informarii din oameni fara sa-i desfaca?


Aflati factorii de risc la care e predispus organismul dumneavoastra!


Nu incercati sa intelegeti logic, ideea e doar sa existe niste cuvinte cheie intr-o propozitie: risc, organism, predispus


Cel mai mult ma amuza pozele pe care le folosesc in software. Pe ecran, apar bulinute colorate pe niste poze de atlas anatomic (cam ce se vede prin manualele de liceu), iar in functie de cum se schimba bulinutele pe o arie determinata de 2 axe (nu 3, ca omul e ...2D) se calculeaza diagnosticul... ca un scanner din filme S.F..

Am fost martor la acest tip de "masuratori" si am observat ca se folosesc casti audio obisnuite, Phillips in cazul respectiv, care se pun pe urechi (evident, urechile seamana cu prize)... si cand am intrebar "operatorul" de ce sunt casti audio Phillips, a zis ca nu sunt casti normale, ci "modificate", desi pareau integrale, sigilate, folosind inclusiv cablul din fabricatie, mufa din fabricatie si intrarile analogice "jack".

Mi-a fost jena sa mai intreb daca are impresia ca buretii de pe difuzoare ori scheletul de plastic al castilor este folosit in circuit, ca electrod.

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown