10/07/2010

Un print homosexual din Arabia Saudita si-a ucis asistentul intr-o camera de hotel


Traduc o stire aparuta in Yahoo News

Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud a mai agresat pe Bandar Abdulazizin trecut. Assitentul, in varsta de 32 de ani, a fost gasit mort, strangulat si batut, in pat, in Londra, intr-o camera de hotel pe care o impartea cu printul pe 15 februarie.

Mai multe rani, printre care muscaturi pe obrazul domnului Abdulaziz (atacatorul), indica " "ferocitatea atacului la care a fost supus".

Initial, printul saudit a declarat ca asistentul sau a fost jefuit si atacat in strada, cu trei saptamani inainte de decesul real. Dar inregistrarile video din liftul hotelului arata ca victima a fost atacata chiar de print, in 22 ianuarie.

Procorul din acest proces a spus ca a devenit clar, pentru politie, ca victima a fost ucisa in "intimitatea camerei pe care o impartea cu paratul".

Alte cautari prin inregistrari CCTV au aratat ca printul a atacat de mai multe ori victima. In consecinta, politia l-a arestat pe print si a investigheze "adevarata natura a relatiei dintre cei doi barbati".

Printul saudit a declarat, insa, ca cei doi erau "prieteni si egali" si ca el e heterosexual.

sursa cu video

...
De ce scriu aceasta stire aici?
Consider ca reprezinta o mostra din mintea bolnava a regimului din Arabia Saudita, un regim totalitar - instalat de britanici si americani dupa al doilea razboi mondial - si un regim islamic wahhabist. Sharia finantata bine. Sociopati, pur si simplu.

P.S. in Arabia Saudita, homosexualitatea se pedepseste cu moartea (legea Sharia)

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown