9/11/2010

Un crestin si-a organizat un grup terorist
cu lectii si planuri de atentate cu bomba


Agenti FBI au arestat un barbat sub acuzare de planuire a unui atentat cu bomba impotriva unei clinici specializate in chiuretaj; FBI-ul a gasit dovezile pe pagina de Facebook a barbatului.

Justin Carl Moose, in varsta de 26 de ani, se descrie ca "extremist si radical" si "echivalentul crestin al lui Osama bin Laden".

Operatiunea de arest a avut loc joi. Investigatia a inceput dupa ce organizatia Planned parenthood au anuntat autoritatile ca pe pagina de Facebook a lui Moose se facea propaganda pentru violenta extrema impotriva clinicilor de chiuretaj.

Agentii FBI au inceput sa monitorizeze pagina lui Moose si mesajele sale private, fiind ajutat de un informator secret.

Justin Carl Moose poate fi pedepsit cu pana la 20 de ani daca este gasit vinovat sub acuzatia de "distribuire de informatii legate de explozibili".

Din afidavitul obtinut de FBI se arata ca Moose sustinea violenta pentru o varitate mare de scopuri, asociindu-se cu mai multi indivizi cu mentalitate asemanatoare.

"Orice credeti despre mine, probabil ca aveti asa e.", a scris Moose pe pagina sa de Facebook.

"Extremist, radical, fundamentalist ...? DA! Terorist...? Pai, prefer sa titlul de "freedom fighter". "

"Exista putine probleme in viata ce nu pot fi rezolvate cu o aplicare potrivita de explozibil :)", scria Moose pe pagina sa, in primavara.

"Daca o moschee este construita pe zona zero (9-11), va fi inlaturata. In stilul Oklahoma City (detonarea cladirii FBI). Tim nu e singurul care stie cum se face,", se afla din afidavit. (Referinta la Timothy McVeigh)

In August, Moose a postat instructiuni detaliate pentru productia de "TATP", un explozibil asemanator cu cel utilizat in atentatele din metroul londonez, din 2005.

Agentii FBI au obtinut un mandate de perechezitie si au inceput sa-i citeasca mesajele private. Intr-unul din acestea, Moose scria unui amic: "Am invatat multe de la teroristii musulmani si nu am nici o problema cu folosirea tacticilor lor."Parerea mea
Observ ca domnul Moose ("elan", ce nume prost) se considera intr-un razboi ideologic. O alta victima a indoctrinarii religioase care simte nevoia sa dea vina pentru tot ce e rau in viata lui pe cauze externe care trebuie apoi atacate. Este oarecum ironic faptul ca are mai multe in comun cu mujahedinii din Orientul Mijlociu (taliban inseamna student, nu luptator). Ar fi futil sa intrebi astfel de sociopati daca oamenii care lucreaza in clinicile de chiuretaj sunt mai putin valorosi ca niste fetusi.


P.S. daca vedeti ceva greseli, asta e, le corectez mai tarziu... work emergency! wooooo!

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown