9/26/2010

Scandalele sexuale ale episcopilor: Bishop Eddie Long si Ted Haggard


Un nou scandal sexual in elita crestinilor americani: domnul episcop Eddie Long a fost dat in judecata de 3 tineri masculi ce spun ca au fost molestati de Long in timpul activitatilor legate de biserica (mega-biserica).

Si acum partea amuzanta (dar tragica pentru credinciosi): domnul Eddie Long avea un discrus stereotipic plin de homofobie, in timp ce solicita relatii sexuale de la tineri ce abia au facut 18 ani acum. ...E greu sa gasesti ipocrizie mai colorata si bogata ca cea din cultura crestina.

Mai multe informatii despre scandalul sexual al lui LONG aici

Aici mai gasiti un documentar despre abuzuri sexuale, pedofilie si homosexualitate in randul unei mari biserici din SUA: Consipiratia tacerii - un documentar BBC despre retele de pedofili si politica santajului.

Si acum, SURPRIZA:

In apararea lui Long a venit un alt lider religios american plin de homofobie... pana s-a aflat ca era un client fidel al unor barbati homosexuali (prostitutie)... domnul Ted Haggard (Google).

Marele Pastor Ted Haggard a plecat din mega-biserica. Aici puteti vedea un interviu realizat chiar de Richard Dawkins cu acest homosexual reprimat...

Sotia lui Ted Haggard, doamna Gayle Haggard (nu ma puteam abtine sa nu subliniez, e prea ironic), sustine ca sotul sau nu este homosexual si acum cei doi au fondat o noua biserica mai putin virulenta (cel putin pana va uita lumea de scandal).

Religia si cultura patriarhala incearca sa controleze sexualitatea oamenilor (interese: controlul transferurilor de avere si a marimii fortei de munca), stimuland prejudecati si ura inspre exterior si reprimare si suferinta mentala inspre interior. Nu este doar o coincidenta ca multi barbati homofobi sunt homosexuali care incearca sa-si "schimbe" sexualitatea incepand din exterior.

Sunt curios daca vom afla vreodata procentul de homosexuali din BOR si din randul populatiei ortodoxe. Am vazut semne interesante in randul comentatorilor ortodocsi... foarte multi care injura numai cu fantezii homosexuale. Saracii...

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown