9/16/2010

S-a umflat mamaliga crestina in Dan Negru


Am lasat un comentariu pe blogul lui Negru, unde incearca sa-si apere prostia, insa doar o ilustreaza mai tare. Aici e varianta cu corecturi...

Comentariul lui Negru: aici
Dan Negru nu stie ce sa aleaga
Domnule Negru, vad ca va permiteti multe, dar uitati ca sunteti doar un entertainer pentru audientele de nivelul OTV care nu sunt destul de culte sa priceapa jignirile pe care le aduceti persoanelor culte, ca o persoana publica. Avand meseria de clovn, nu stie lumea cand sa va ia in serios.

Va ofer niste clarificari scurte, fiindca am observat ca suferiti de un grad avansat de confuzie.

- Fizienii folosesc termenul "Dumnezeu" in sensul de forta misterioasa, necunoscuta ce trebuie investigata si explicata. Este un sens "deist", "agnostic" aproape. Nu are nicio legatura cu deitatea suprema din religia crestina sau din religia iudaica sau din religia islamica sau din religia hindusa sau din religia azteca sau din religia greciei antice sau din religia triburilor nordice. Aici ma refer si la Newton, si la Einstein si la Step**h**en Hawking, si multi alti oameni de stiinta. Este o omonimie si-mi pare rau daca a provocat confuzie in imaginatia dumneavoastra.

- Daca cititi Biblia veti afla ca acest crestinism are putine legaturi cu iubirea si multe legaturi cu ura, dar probabil ca bunica dumneavoastra a fost analfabeta (in sensul literal, desigur).

- Oamenii au coada, doar ca este foarte mica, a ramas doar coccisul.

- Crestinismul a fost impotriva stiintei de foarte multe secole; de cand a devenit o institutie foarte mare. Autoritatile bisericesti au permis cercetarile stiintifice pentru a sustine apologii crestine, pervertind teorii pentru pentru a apara Biserica. Din fericire, stiinta a scapat de mult de sub controlul preotilor ignoranti si avizi dupa putere.

"*Si mai cred ca daca nu va exista o lege care sa reglementeze netul in scurt timp tipul asta de comunicare va deveni o groapa de gunoi.*"

Ce de iubire crestina...

Internetul este o retea de retele construita pentru a fi aproape indistructibila in timp de razboi. Este imposibil de reglementat si cenzurat. Nu numai atat, dar retelele civile de internet s-au raspandit, in primul rand, intre Universitati din toata lumea, pentru a ajuta la cercetari si dezvoltare stiintifica. ...Va trebuie sa invatati TOLERANTA (stiu ca e dificil pentru un crestin asa ceva.)

In final, nu pot sa spun decat ca e natural sa existe o frica de moarte. Insa frica are un rol anume de a ne face sa actionam, in viata aceasta, nu de a astepta pana murim pentru o viata mai buna. Astfel de credinta este extrem de iresponsabila si imorala, stimuland doar apatie si egoism (argumentele mele sunt incarnate in Romania, trebuie doar sa iesiti pe strada sa le vedeti).


Va urez o zi buna, domnul Negru Dan, si sper ca in viitor veti cugeta mai mult si veti lasa vorbareala goala doar pentru spectacole.

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown