9/09/2010

Prigoana e dependent de media ca de cocaina
+ attention whorePoate ca ati auzit de stirea de azi privind proiectul de lege depus de Prigoana si inca niste parlamentali, in care se doreau urmatoarele:

o modificare a legislatiei care, daca ar fi aprobata, va duce la subordonarea presei scrise si online unei autoritati publice care se ocupa in prezent cu reglementari pentru tv si radio – Consiliul National al Audiovizualului.

Puteti sa cititi mai multe aici: cna pe net

Nu am sa intru in detaliile proiectului, fiindca sunt absurde. La fel de absurde si tampite ca recenta incercare (defapt nu sunt complet sigur ca a fost raspinsa) a tembelei Lia Olguta Vasilescu de citit aici: codul de conduita virtual - Patriarhia romana vrea pedepse pentru comentariile de pe net.

CEEA CE am realizat azi, cu intarziere datorata lipsei de informare privind acest subiect, este ca Prigoana este un dependent de media si are nevoie de doza sa zilnica, altfel... nu stiu... poate lumea se uita mai serios la el si devine curioasa de averea sa "suspicios" de impresionanta (i.e. afacerile cu statul privind salubritatea).

Acum 18 zile, TVR.ro deschidea un mic poll online privind chestiunea salarizarii preotilor de la bugetul national. Acest sondaj a aparut multumita activitatii lui... Prigoana. Asa ca acum imi retrag orice urma de respect pe care o mai am pentru acest maniac, acest "attention whore", asceasta scursura mafiota otv-ista (PD-L).

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown