9/01/2010

Homeopatia este futila.
O homeopata accepta doar tratamente homeopatice pentru cancerul sau pulmonar


Doamna Liana Marginean, detinatorea unui centru de "tratamente homeopatice", are probleme. A aflat, probabil anul acesta, ca sufera de cancer pulmonar. Insa, ea este specialista in homeopatie, si doreste sa abordeze diagnosticul mortal cu ce stie ea sa faca - Homeopatie. Homeopatia este domeniul pe care il cunoaste si iubeste, fiindca homeopatia produce miracole...

Suspans.

Previzibilitate.

Tratamentul homeopatic nu functioneaza. Toate aparatele de bioenergie, biorezonanta, cristale si amestecurile diluate nu au ajutat-o, si continua sa refuze tratamentul alopatic, stiintific: chimioterapie si alte procese periculoase, dar functionale intr-un fel masurabil.

Este, in sensul teatric, o tragedie. Personal, ii admir integritatea si vointa, insa sper ca va recomanda pacientilor sa nu faca in acelasi fel, ci sa consulte si doctori adevarati.

Fara griji! Oamenii care cred in puterea homeopatiei, a aparatelor de manipulare bioenergetica / biorezonatna (medicina "cuantica") a rugaciunilor si a cristalelor, vor continua sa creada. Probabil ca atunci cand "cunoscatorii" vor fi confruntati cu situatia acestei doamne (si chiar pare sa fie o femeie de treaba), vor spune ca cineva a trimis energie negativa inspre ea.


SURSA: Dumnezero (mai relatez si eu din proprie experienta...)

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown