9/06/2010

Catedrala Mantuirii Neamului (Zombilor)
Tatucul Daniel a inaugurat inceperea lucrarilor
Diversi lideri ai BOR s-au adunat la locatie pentru a inaugra constructia:

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a binecuvântat astăzi, 3 septembrie, începerea lucrărilor de construire a Catedralei Mântuirii Neamului. Evenimentul s-a desfăşurat pe locul unde va fi ridicat edificiul, în apropiere de Casa Poporului.
Ce zice clovnul sef:
"Avem un moment sfânt astăzi, şi anume, după ce am primit ieri autorizaţia de construcţie a noii catedrale numită Catedrala Mântuirii Neamului am adus rugăciune de mulţumire şi cerere în acelaşi timp lui Dumnezeu, Preasfintei Treimi pentru începutul organizării şantierului, început care se şi vede aici şi pentru lucrările propriu-zis de construcţie care vor începe după selectarea firmei care va construi catedrala."

"Aici, se vede panoul din dreapta cum va arăta Catedrala Mântuirii Neamului şi faptul că ea are un mesaj şi anume, mesajul Învierii. Această Catedrală care are în componenţa turlelor, în număr de opt, ideea de Înviere, de făclii de Înviere. Fiecare turlă are semnificaţia unei făclii de Înviere."

Deci inviere, ati inteles? Acesta e cuvantul cheie, inviere, deci inviere. Nu uitati, inviere.
"...are un mesaj şi anume, mesajul Învierii. Această Catedrală care are în componenţa turlelor, în număr de opt, ideea de Înviere, de făclii de Înviere. Fiecare turlă are semnificaţia unei făclii de Înviere."

Un nume mai potrivit: Catedrala Mantuirii Zombilor

DEX: ZÓMBI s.m. 1. Om înviat din morți, care și-a pierdut identitatea, drogat (în stare de letargie) sau cu creierul spălat, apoi înscris cu anumite ordine, pe care le execută orbește, folosit în interes personal sau de manipulare politică. 2. (Fam.) Om fără caracter, lipsit de orice voință. (din fr. zombi)Se pare ca cineva i-a spus lui Daniel ca 4 milioane de romani din diaspora sunt ortodocsi. Ce are inca o minciuna ?
"unele elemente sunt de aici, altele din Moldova, altele din nordul Transilvaniei, precum şi o sinteză între stilul bizantin care se vede în interiorul Catedralei şi exprimarea externă a stilului occidental într-o vreme în care peste 4 milioane de români ortodocşi se află plecaţi la studii sau pentru muncă în Europa Occidentală, în Canada, Statele Unite ale Americii şi chiar în Australia şi Noua Zeelandă, unde avem o eparhie nouă ortodoxă română. Deci, această catedrală simbol a adunării în comuniune a românilor din ţară şi din străinătate este o catedrală care are ca funcţie mai întâi rugăciunea comună".
Deci, pot sa conclud ca aceasta catedrala este un fel de stup telepatic romanesc cu care Regina, BOR, comunica cu restul albinutelor romanesti din zona si din departare. Se vede ca astia miros tamaie toata ziua.


Aici continua cu gandierea medievala, exemplificand cu gandirea absolut ignoranta al lui Stefan cel Mare: oricat de fututa e situatia, oricat de praf este tara, noi construim biserici, ca ne ajuta (cel putin pe preoti si pe zidari ii ajuta).


"Noi, în timpul acestei perioade care pare o perioadă de încercare, de criză economică, trebuie să aducem semne de speranţă. Construirea unei Biserici este un semn de speranţă, este un semn de mulţumire adusă lui Dumnezeu pentru că am supravieţuit încercărilor şi o rugăciune de cerere către Dumnezeu să ne ajute să trecem prin greutăţi astfel încât situaţia de astăzi seamănă cu toate situaţiile din istorie când au fost construite cele mai frumoase Mănăstiri şi Biserici. După fiecare război când ţara a fost prădată, în mare parte arsă, pârjolită de năvălitori Ştefan cel Mare a construit o Biserică. Chiar şi atunci când a pierdut o luptă a construit o Biserică în semn de pocăinţă. Când câştiga o victorie spunea ‘cu ajutorul Preamilostivului şi Atotputernicului Dumnezeu am biruit’. Iar când pierdea o luptă, s-a întâmplat aceasta de două ori, foarte rar, spunea ‘pentru păcatele noastre au biruit duşmanii’. Noi ne punem nădejdea în Dumnezeu şi când ne merge bine şi când trecem prin greutăţi".

Sursa: http://moourl.com/jeli9

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown