8/31/2010

Un roman si un german vor sa opreasca terorismul. Cruciada organelor!


Ia uitati ce mesaj am primit in email, cu titlu:

SCRISOARE DESCHISA PENTRU PAPA BENEDICT XVILove is thought to bring energy to life
Die Liebe ist der Gedanke, der Energie zum Leben erweckt!
L'amour est la pensée apporte de l'énergie à la vie!
Dragostea este gand ce aduce la energia la viata


If you order this please help us to destroy terrorism

Multumesc frumos! Te rog sa spui si prietenilor tai mai cu seama cei de pe net sau in presa!


SCRISOARE DESCHISA PENTRU PAPA BENEDICT XVI
Numele meu este Iulian Stelian Jugarean sunt crestin de origine romana
In urma cu cateva luni de zile m-am rugat Domnului sa imi arate ce pot face eu pentru oameni si El mi-a aratat cum poate fi distrus terorismul mergand pe calea deschisa de Isus Hristos. Am inteles cum pot fi vindecati oamenii de ura prin iubire si anume prin daruire de sine. M-am uitat la cei ce in credinta lor vor sa ucida venind cu bombe in avioane, trenuri si autobuze si am vazut ca eu, cu credinta in Isus Hristos imi pot oferi sangele si trupul din iubire. Donand trupul si sangele pe care Domnul le-a dat pentru vindecarea unor reprezentanti sau adepti ai terorismului ce sunt bolnavi spre a fi realizatate transplanturi ca ei sa traiasca, nici un om pe planeta nu va mai crede vreodata in terorism.
Din nefericire de circa doua luni de zile stau in fata la Parlamentul European din Bruxelles sa obtin o lege care sa imi permita aceasta. Nici macar un parinte, tata sau mama nu isi poate dona inima propriului copil astfel incat el sa traiasca si asta este nedrept.
Incercarea mea de mediatizare in presa mondiala inca ramane fara reactii semnificative. In cele aproape doua luni de cand incerc sa sensibilizez politicienii mai mult ne-au franate drepturile prevazute in articolele 11 si 12 din Carta drepturilor UE cu privire la libertatea de exprimare si asociere, politia preferand sa stopeze manifestarea noastra.
Va cerem sprijinul in calitate de lider spiritual al crestinilor si ca reprezentant al Domnului Isus in lupta noastra impotriva terorismului mondial.
Iulian Stelian JUGAREAN
Frank Peter HAENSCH


si varianta in engleza (cel putin PARE engleza):

Beloved fellow EU
I call upon your conscience and willingness to support me in an effort to destroy terrorism once and for all our families without fear and insecurity. So that our children live in peace and be like those people to commit suicide bombs in our airplanes and metros detoned our hatred to be healed. This is done not by sending armed soldiers and bombs that fail to spread and more than hatred, but by love. What you need as a politician representing you in Parliament to allow the body and organs to be donated my blood to save the life of Islamic fundamentalism representatives or members of their families are suffering, so the concept whill be annihilated. Nothing secure airports when injected with the virus will come more sophisticated, more deadly, our stadiums. Sacrifice of one man is infinitely cheaper than soldiers lives and wasted resources for years without results. If transplants will be made live on TV and advertised on the internet, then everyone will see self-giving for the good people and they understand our values! Think rationally and give me your signature, and I will defeat terrorism with his bare hands! Thank you! Iulian Jugărean


E greu de inteles exact ce vor, dar se pare ca e vorba de transplant. Acesti crestini doresc sa-si doneze organele vitale unor lideri islamisti ce sufera de probleme cronice, ca o metoda de eradicare a "terorismului" (evident, spera sa fie filmati si mediatizati). Presupun ca aceasta scrisoare este adresa nazistului sef, Benedict XVI, pentru ca vor avea nevoie niste semnaturi daca vor sa se sinucida si sa doneze organele.

Oricat de absurda pare povestea, nu este o gluma. Cei doi au trimis mesaje la organizatiile de presa si spera sa primeasca aprobari de la UE.

Sa clarificam: 2 crestini vor sa se sacrifice pentru a-si dona apoi organele, intr-un gest de generozitate fata de niste lideri islamisti, in speranta ca vor opri "terorismul".

Stiu, multi s-ar gandi... "si ce? minus 2 crestini". Dar gestul ar merita apreciat. Singura problema este ca este un plan total stupid si inutil:

- nu au cum sa gaseasca niste lideri care se ascund de o gramada de autoritati
- trebuie sa stabileasca compatibilitatea de sange, altfel organele sunt respinse
- ei presupun ca terorismul este doar un fenomen ce apartine islamistilor... o mare, mare, mare eroare. Chiar recent citeam despre un scandal din Irlanda unde niste preoti inalti catolici au aparat "teroristii" de la IRA, reteaua care facea atentate cu bomba in Anglia. Terorismul, in acest context mic si haotic, este o reactie a celor fara putere, a celor care nu au resursele pentru tancuri, avioane, elicoptere, drone, submarine, nave, s.a.m.d.. Cele din urma apartin unui alt tip de terorism: Terorismul de Stat (statul are resursele), iar in acest tip de terorism, tarile occidentale, atat de pline de crestini, sunt experte.
- ei sunt zeloti, si asa vor fi vazuti de ceilalti zeloti
- ei presupun ca "terorismul" poate fi oprit. Nimic mai absurd. Terorismul este un comportament individual, personal. Prin urmare este la fel de usor de oprit ca ...dragostea.

Aici sunt si cei doi:

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown