8/30/2010

Texas: indicator cu "Opriti si rugati-va pentru USA"


Traduc un articol din ReporterNews.com, 29 august, Texas

Pozele pe care le veti vedea mai jos nu au legatura cu povestea, dar fiindca imbecilitatea demonstrata de subiectul articolului este atat de mare, consider ca este necesar sa balansez cu ceva mai placut, din acelasi domeniu. In plus, aceste imagini alunga puritanii, la fel ca frunzele de nuc - tantarii. N.S.F.W.


Cliff Lindsay, in varsta de 73 de ani, din localitatea Ranger, Texas, este convins ca America "trebuie sa se trezeasca la ceea ce se intampla". Pentru a stimula aceasta trezire, domnul Lindsay a construit un fel de parc pe marginea drumului.


“Stop and Pray for the USA.”Parcul este descris ca o "arca lui Noe" in varianta moderna. Locatia are o cruce de otel cu inaltimea de 12 metri, o banca unde oamenii pot sa stea si sa se roage, diverse steaguri (inclusiv steagul crestin), si doua pancarte mari, in rosu, alb si albastru, unde sunt expuse amenintarile pentru Crestinism si SUA.

Crucea are grinzi de sina de tren pentru a simboliza ranile lui Isus, in timp ce sarma ghimpata inlocuieste coroana de spini.

Lindsay, care "lupta impotriva raului" de cand l-a gasit pe Isus, acum 35 de ani, a decis sa aloce o parte din terenul sau pentru a asigura un spatiu unde calatorii pot sa se odihneasca putin si sa se roage pentru natiune.

Pentru el, exista o cauza fundamentala pentru majoritatea problemelor tarii:

"Practic, se rezuma la o religie numita umanism - fara Dumnezeu, fara rai, fara rugaciune, pune toata credinta in om", spune el, estimand ca fenomenul este responsabil pentru "peste 90%" din probleme tarii.

"Unul dintre semnele de pe pancarte spune ca Statele Unite ale Americii este distrusa de toleranta cu religia umanismului,", a spus Lyndsay. Alte mesaje incurajeaza si rugaciunile in scoli.

Expozitia nu a ramas deschisa pentru mult timp, dar deja au trecut cativa oameni pe acolo.

"Sper ca alte spatii asemanatoare sa rasara prin toata tara, [...] SUA a fost fondata pentru Isus Cristos, si de atunci, omenirea a sarit 5000 de ani."

Lindsay, care lucreaza in sculptura si domeniul prelucrarii pietrei, a spus ca - pentru el - istoria inventiilor si a progresului americani dovedeste maximul.

Parearea mea: avem un exemplu de crestin militant, specia americana; un stereotip al ignorantei si intolerantei produse de crestinism. Imi pare rau ca nu a fost reporterul mai profesionist, sa puna intrebari in ambele directii.

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown