8/30/2010

Stripteuze protesteaza in bikini in fata unei biserici din Ohio


In localitatea Warsaw, statul Ohio, stripteuzele costumate in bikini stau la soare, in sezlonguri, cu spatele la peretii gri ai bisericii unde barbati su cravata si femei cu fusta lung se aduna pentru slujba de dimineata.


Dansatoarele protesteaza o biserica fundamentalista crestina a carei membrii, purtatori de biblie, au pichetat clubul de noapte unde lucreaza ele. Stripteuzele tin pancarte cu mesaje adaptate din Scriptura, precum "Fa altora ce ti-ar placea sa-ti fie facut tie.", pentru a contraria membrii bisericii care, de 4 ani, fotografiaza numerele de masina a clientilor si ii intreaba daca mamele si sotiile lor stiu ca se afla acolo.

Duelul de proteste se desfasoara in centrul statului Ohio, la cateva mile distanta de campurile cu porumb.

Proprietarul clubului, Tommy George, s-a intalnit cu pastorul si a oferit retragerea echipei semi-nude din protestul ce dureaza de aproape 3 luni, daca biserica face la fel. Pastorul, Bill Dunfee crede ca Dumnezeu i-a dat tema inchiderea localului de noapte.

"Ca o comunitate crestina, noi nu putem sa impartim teritoriul cu diavolul," a spus Dunfee. "Lumina si intunericul nu pot exista impreuna, asa ca The Fox Hole trebuie sa dispara".

"New Beginnings" este una din cele 4 biserici ale acestei localitati cu 900 de persoane, o benzinarie si un restaurant.

Duminica, 4 din cele 7 dansatoare si peste 10 suporteri au adunat ura si compasiune de la oamenii care mergeau la biserica - si o gramada de claxoane de la soferii ce erau in trecere pe acolo.


O femeie si-a oferit abilitatile de coafeza dansatoarelor. O alta femeie le-a adus protestatorilor farfurii cu paste si tort de ciocolata.

Laura Meske, cunoscuta ca Lola, se ascundea in spatele unui carton pe care scria, "Isus iubeste copiii lumii!", in timp ce pastorul vroia sa dea mana cu ea.

Cu 2 nopti in urma, Dunfee impreuna cu peste 12 membri ai bisericii au stat in fata clubului chemand-o afara pe Lola, pe numele real.

"Cine arunca prima piatra...", spunea Meske duminica. Pastorul i-a taiat propozitia si a repetat "Lola, Dumnezeu sa te binecuvanteze.".

"Toata lumea are pacate, dar asta nu inseamna ca eu nu pot sa ajung in rai", spune Lola. "Eu cred in Isus. Nu cred in ce predica ei. Ei predica ura."

Debi Durr, o membra a bisericii, o contrazice. "Nu stai in picioare acolo in fata, timp de 4 ani, din ura. Aceea nu e ura. Aceea e dragoste." Durr i-a lasat lui Meske un citat din biblie, Ieremia 3:13, in care se cere pacatosilor sa-si recunoasca vina.


In biserica, 121 de participanti la slujba canta folosind un proiector pentru a vedea versurile. Afara, un barbat canta la o chitara "Fereasca Dumnezeu sa ai de mers o mila in pantofii ei."

Dunfee a oferit dansatoarelor bani pentru mancare, chirie si utilitati daca abandoneaza clubul. Dar multe dintre ele spun ca munca din club e secundara, acestea lucrand ziua in cosmetica sau in spitale.


"Nici o fata nu creste gandind « Vreau sa fac o schema la bara »", spune Anny Donewald, o fosta streipteuza care locuieste in statul Michigan si care a are o biserica pentru dansatoare, prostituate si vedete porno. Ea, impreuna cu alte grupuri crestine care lucreaza cu femei din industria adultilor, au criticat metodele pastorului Dunfee fiindca au pus stripteuzele in defensiva, in loc sa le arate sustinere.

"Nu l-am vazut pe Isus niciodata cu o pancarta de protest," a spus Donewald.

"Am o biserica la 900 ft. mai jos pe strada, care nu imi face nicio problema," a declarat proprietarul George. "Si am pe acest dobitoc la 9 mile departare care imi provoaca dureri de cap."

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown