8/27/2010

O activista anti-avort a falsificat nastere cu fetus mort


Utilizatorul YouTube "hornerpolitics" se scandalizeaza ca domnisoara Beccah Beushausen, o activista anti-avort a falsificat o sarcina cu fetus "programat sa moara" la nastere, pentru a obtine simpatie si notorietate.Pe lung: (informatii din ziarul Chicago Tribune)

Povestea mamei nemaritate care a decis sa nasca, desi doctorii i-ar fi spus ca fetusul este bolnav si va deceda la nastere, este o poveste care a prins foarte bine pe internet, adunand atentie de la zeci de mii de activisti anti-avort si simpatizanti.


Femeia, de 26 de ani, a tinut un blog cu titlul "April's Mom", unde scria fictiune privind sarcina sa. Oamenii spuneau ca se roaga ca Dumnezeu sa-i salveze sarcina. Ii trimiteau scrisori si cadouri si povesteau de situatii persoanale de dragoste si familie.

Pe masura ce povestea evolua, din ce in ce mai multa atentie venea din partea intereselor comerciale si politice. Agentiile de publicitate trimiteau oferte, siteurile pentru parinti crestini si anti-avort puneau linkuri spre blogul ei. Spre final, cand Beccah a anuntat ca a avut o nastere naturala, acasa, si ca bebelusul a murit cateva ore mai tarziu, basmul s-a incheiat.

Totul a fost o minciuna.

Pozele in care aparea ea cu un presupusul bebe in brate, erau defapt inscenate folosind o papusa cu trasaturi realiste de bebe. La putin timp dupa "nastere", o femeie care detinea o papusa identica acasa a realizat ce se intampla si a deconspirat escroaca. In decurs de o zi, scandalul deja se raspandise pe siteurile fostilor fani.

Desi Beccah a incercat sa-si ascunda numele (scria sub pseudonimul "April's Mom"), stergand conturile de pe siteurile de socializare, deja se aflase identitatea ei: Beccah Beushausen, 26 de ani, lucrator social din Mokena.

Scuza acestei femei pentru inselaciunea produsa? A suferit emotional dupa ce i-a murit un baiat la scurt timp dupa nastere, in 2005. Insa, in final, in declaratiile catre ziare, Beccah a spus ca a devenit dependenta de emotiile de la fani si ca ii place foarte mult... sa scrie.

PAREREA MEA (aproximativ) despre reactia activistilor anti-avort:


Cat despre Beccah, mai bine mergea la cabinetul psihologic.

P.S. poate ati observat, poate nu, dar in SUA chiar exista o moda in randul femeilor "mature" in colectionarea de papusi... ftw

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown