8/27/2010

Mii de doctori prescriu Isus! (in UK)


traduc un articol din thedailymash.co.uk

In Marea Britanie, un studiu nou arata ca mii de doctori (crestini) trimit pacienti la cursuri pentru a studia biblia.

Pacientii care se plangeau de o multitudine de probleme au fost sfatuiti sa se odihneasca, sa bea multe fluide si sa caute salvare vesinca prin gloria fiului lui Dumnezeu, de 3 ori pe zi, pana la moarte.

Recent s-a aflat ca un medic generalist a trimis o batrana din localitatea Knutsford in rai dupa ce a indus un al doilea atac celebral incercand sa intoarca obrazul la primul.

Roy Hobbs, un sofer de taxi din localitatea Carlisle, povesteste: "in domeniul meu de activitate, sunt o tinta usoara pentru hemoroizi, dar medicul meu m-a trimis acasa cu niste versete din Corintieni despre dragoste, rabdare si bunatate. [...] M-am intors dupa o saptamana si i-am spus ca dragostea nu a fost indeajuns pentru posteriorul meu, dar mi-a spus doar sa-mi iert "nucile de cur" (arsenuts) fiindca nu stiu ele ce au facut. Apoi a zambit senin prin barba sa si m-a invitat sa cantam refrenul din filmul "Lord of the dance". "

"Nu pot sa stau jos."

Studiul realizat de Universitatea din Londra a descoperit ca 12% din doctori se descriu drept "religiosi" chiar si dupa ce au comparat povestea lui Lazar cu vasta literatura medicala pe subiectul "moarte". Acesti doctori aveau o probabilitate de 60% sa refuze administrarea de tratamente paliative, preferand sa le spuna pacientilor sa nu se ingrijoreze fiindca vor ajunge in curand in "bratele iubitoare ale arhanghelului Brian".

Julian Cook, un chirurg specialist in abdomen, a spus: "Imi place sa intru acolo, sa inspectez in jur, sa vad ce spune cartea Revalatii despre vezica biliara si apoi sa-l las pe Isus sa vina aproape de mine."


-------------

Parerea mea: doctorii credinciosi trebuie evitati; un specialist in medicina trebuie sa fie om rational. Cine vrea sa practice superstitie si ritualuri inutile sa se specializeze in homeopatie.

Ceva asemanator:

Related Posts with Thumbnails

Cele mai citite articole

Arhivă

Original design by Six Shooter Media. To Blogger by Template-Godown